Skip to content
industrien-bar

Industrien

Sammensæt din næste fest med os

Om Industrien

De historiske lokaler i hjertet af Esbjerg har i mange år budt på gode fester, hvor mad og drikke giver den helt rigtige start på byturen. Den første øl blev serveret i 1893 og den sidste er bestemt ikke langet over disken.

De råt dekoreret lokaler med kant opfordrer til uformelle arrangementer som eksempelvis herrefrokost, reception, firmafest og den slags festlige begivenheder. I vores baggård kan grillen danne rammerne for arrangementer, hvor I selv medbringer maden og griller mens baren sørger for, at slukke tørsten hos selskabet.

Husk at have Industrien i tankerne næste gang I skal samle vennerne, kollegaerne eller holdkammeraterne til en aften med mad og drikke.

Brochurer

Booking tags

Fødselsdagsfest
Firmafest
Bryllupsfest
Julefrokost
Påskefrokost
Privatfest
Temafest
Fredagsbar
Polterabend
Barnedåbs reception

Links

Kommende arrangementer på Industrien

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
New n’ Distorted Tour 2023

New n’ Distorted Tour 2023

jun 10, 8:00pm

Industrien Bar Esbjerg

New n’ Distorted Tour 2023 er en koncertaften hvor publikum inviteres indenfor til at opleve tre spændene hjørner, indenfor den unge, danske og talentfulde rockscene.

De 3 bands: “Mirror to the Moon”, “Shatterer” og “Alone in Rome” sidder selvsikkert på hver deres genre af rock, fra det 70’er-inspirerede heavy rock, til det melodiske og Dizzy Mizz Lizzy-inspirerede rock, til det moderne og energiske hard rock.

Med denne brede pallette, er det lige meget om rock ikke har været noget for dig før, eller om du er indkarneret fan; du er sikret at gå fra koncerten med ømme ben, ondt i nakken og et smil på læben.
... Se merese mindre

18 Interesserede  ·  5 Deltagerer
Black Sabbath Experience

Black Sabbath Experience

jul 22, 8:00pm

Industrien Bar EsbjergSkolegade 276700 Kort

-- Black Sabbath Experience --

Et kryds i den krøllede kalender der traditionen tro plejer at samle folk til fed musik og kolde pils 🤘

Det lokale band, Black Sabbath Experience, lover fuld smæk for skillingen og masser af tråd som vi alle kender!

Kom i god tid! Det kunne meget vel ende i Roskilde-lignende tilstande 😉

83 Interesserede  ·  6 Deltagerer
Live Musik i festugen // RAGE AGAIN

Live Musik i festugen // RAGE AGAIN

aug 11, 8:00pm

Industrien RockBar

RAGE AGAIN presents:
A RATM cover-up! 🔥🤘

RAGE AGAIN er som at være der selv! Det er Roskilde 1994, det er Battle of Nuremberg, det er Finsbury Park! Det er rasende, dedikeret, og præcis tribute til et af nyere tids vigtigste bands, Rage Against The Machine! 🎸

RAGE AGAIN er Bulls on Parade, Bullet in the Head og Bombtrack. Det er Testify, Township Rebellion og Take the Power Back! Det er intens og indlevende kanalisering af RATMs raseri!

RAGE AGAIN leverer et leverstød til den globale magtelite med et liveshow, der har den samme energi, vildskab og kompromisløse indignation, som RATM bragede igennem med i 1990’erne.

Det er verdensklasse tribute med power og nerve sparket ud over scenekanten med 100 miles i timen!

RAGE AGAIN opstod ud af en kærlighed til RATMs musik. Deres blanding af hiphoppens politiske og æstetiske arvemasse og den hårde rocks aggressivitet var ganske enkelt revolutionerende.

Efter tre studiealbums og et et hav af turnéer var det så pludselig slut i år 2000. Det var chokerende. Det var ubærligt. Det var uholdbart.

RAGE AGAINs idé var, at samle op hvor de fire fra Los Angeles slap, og holde liv i deres revolution. Filosofien er derfor at hylde musikken, og at holde liv i RATMs ild og ånd. 20 år senere holder RAGE AGAIN stadig ilden levende, stadig ånden frisk, og musikken skarpere end nogensinde!

RAGE AGAIN giver publikum en unik oplevelse. Er du til dynamiske grooves, til agressiv funk, til røde faner og oprør, til alt det, som RATM stod for, så finder du det til en koncert med RAGE AGAIN.

THE RAGE IS RELENTLESS
... Se merese mindre

84 Interesserede  ·  7 Deltagerer
Live Musik i festugen // Seizing Blackwater

Live Musik i festugen // Seizing Blackwater

aug 12, 8:00pm

Industrien Bar EsbjergSkolegade 276700 Kort

Seizing Blackwater 🖤🎸

”Energiske, kaostiske og seriøse gutter, som har en evne til at nå udover scenekanten”

Seizing Blackwater har de seneste par år fået skabt et navn rundt i Danmark som et solidt live band med en mission: at give publikum det show som de fortjener!

Bandet har rødder i Thy, Esbjerg og har nu base i Ribe. Et godt sammenkog af hele den jyske rockscene!

”Det er sådan noget Drengerøvs-Metal”
En koncert med Seizing Blackwater vil være en kæmpe fest med catchy sange hvor der bliver lavet en balance mellem den høje energi, grooves og et godt hook.
Dette medfører at bandet har numre der spænder fra det punkede over i mere Hard-Rock og Metal, og til slut numre af en mere melodiøs kompleks karakter.
... Se merese mindre

15 Interesserede  ·  7 Deltagerer
Live Musik i festugen // Footos

Live Musik i festugen // Footos

aug 18, 8:00pm

Industrien Bar EsbjergSkolegade 276700 Kort

Foo Fighters Tribute, DK

Foo Fighters har, med over 25 år på bagen, for længst cementeret sig som et af de absolut største og mest populære rockbands i nyere tid.

Den karismatiske frontmand Dave Grohl er kendt som den flinkeste mand i Rock ’n’ roll.

Footos spiller Foo Fighters’ sange med øje for detaljen og med udfordrende live-elementer. Dette tilsammen gør en Footos koncert til et regulært rockshow, der læner sig op ad den ægte vare.

Velkendte hits, spritnye numre, store stadionballader samt gamle sange fra de første Foo Fighters år – Footos spiller det hele og gør det med manér!
... Se merese mindre

22 Interesserede  ·  11 Deltagerer
Esbjerg Festuge // ZZ TRIBUTE

Esbjerg Festuge // ZZ TRIBUTE

aug 19, 8:00pm

Industrien Bar EsbjergSkolegade 276700 Kort

ZZ TRIBUTE er en hyldest til et af de "cooleste" bands i verden", en omfavnelse af Texas Blues’n og en let antændelig trang til at fyre op under de gamle rock'n'roll og blues skæringer, som de skal lyde, når de kommer fra Sydstaterne og " That Little Ol' Band from Texas"….


Fire erfarne gutter fra det vestjyske som har en fælles passion – vi saluterer musikken som igennem de sidste fire årtier er blevet spillet af ZZ TOP.


Sammen med vores publikum, sørger ZZ TRIBUTE for at der er en fest, hvor der er sange fra ZZ Top's store bagkatalog med vægt på mange af de ældre albums helt tilbage fra First Album men også Rio Grande Mud, Tres Hombres, Fandango, Degüello og Antenna krydret med de store hits fra 80'erne, alt sammen spillet med stor respekt og autenticitet for originalen.
... Se merese mindre

28 Interesserede  ·  4 Deltagerer